Fredag kväll

I won't hesitate no more,
no more, it cannot wait i'm sure
there's no need to complicate our time is short 
I'm yours
You make me, so crazy


Fredag kväll, hemma som vanligt. Tar det lungt  och ska äta lite god mat med min mamma. Anton ligger och sover gott i sin säng. Håller på att få fler tänder så är extremt gnällig men det går ju över som tur är.

Will i ever find my way home?


Underbart Vackert


Anton du är min lilla solstråle och förgyller min varenda dag. Med skratt och leenden. Underbart. Att se dig växa upp är så himla roligt. Och tiden går alldeles för snabbt. Önskar du var nyfödd igen och du sov alltid mi min trygga famn och jag fick ligga och lukta på din goda bebisdoft. Orolig vad framtiden ger men jag vet att du & jag kommer alltid klara oss.


Får jag det jag vill ha? Hjärtar rusar, adrenalinet flödar. Fjärilar i magen.. I tear my heart open just too feel. Kom till mig, ta på mig! Känn mig. Andas in mig.. Dress up just to take it off. Wanna get off. Älska med mig baby, som om det vore vårt sista möte, sista dag. Gör det om och om igen. I just can't get enough.

I'm going crazy....

Har haft en underbar helg, men är sliten idag. Mensvärk och ont i kroppen. Inte jätte kul och idiotiska Zandra skulle tvungen äta choklad ida. Uj va bra man mår. Går runt och mår illa hela tiden nu. Har fått skriva små lappar till mig själv nu för jag inte ska glömma allt jag ska göra.



Dina mjuka händer fumlar över mina bröst
Letar sig sakta fram över min nakna hud
Fuktiga läppar mot min hals
Viskar några ord i mitt öra
Nakna kroppar under täcket..
Mina höfter rör sig i takt till musiken
Flämtandes,stönandes i exstas
Underbart med dig här under täcket

Din bild har etsats sig fast på mina hornhinnor. Fan! Kan inte sova heller, äta, rastlös. Tackar som fan!

Jaha snart julafton oxå inte köpt en enda julklapp men har hittat en massa jag vill ha, he he... Letar lägenhet också men det är inte så lätt som man tror. Önskar jag kunde knäppa med fingrarna så allt löser sig. Slippa den här äckliga oron i magen hela tiden. If only.


Blodrött sidenskynke faller
blottar barskrapat naket

oförsvarbart sårbar
ta mig, gör mig
hel

Lidelsen sköljer över hud och lem
vibrationer av lust


I keep bleeding..

Tiden går sakta men säkert. Känns tung och kämpigt. Sova själv, ingen att vända sig till eller berätta min dag för. Ingen som värmer en när det är kallt. Men det är skönt att man kan vara vänner, väldigt bra vänner som vi är.

I helgen ska jag ut, både på fredag och lördag. Är ju barnledig så. Inget blir fan som man vill eller planerar det. Besviken på dig. Trodde mer om dig.

Nu ska jag gå och färga mitthår, växer för snabbt. Har köpt ny vagn till Anton blev en Emmaljunga City Cross och han sitter jätte bra i den. För city jetet ska utgå och dom ska inte säljas mer pga fel konstruktion samma med dom andra emmaljunga 360.
Tur man inte köpte en sådan då heller. Men ganska logiskt den gamla modellen har funkat i flera år så.


Everything is going to be alright

Nu är man numera singel mamma (MILF) haha nä, det blir som det blir med vissa förhållanden. Tyvärr,men man får lära sig av sina misstag. Men det enda jag vet att allt kommer bli bra.
Har trots allt underbara vänner runt omkring sig.

Fixa lägenhet och så är nästan klart, är snabb i svängarna vettu.

Annars så har jag och Sara blivit vänner igen vilket jag är himla glad för. Inte kul när man får en stor FNURRA  på tråden. Clara fyller snart år blir krogrunda då.
Hade varit skönt att åka utomlands nu till värmen och solen.
Så är det! Haha något jag fått höra många gånger de senaste dagarna.

Ska klippa mig imorgon med har blivit lite för långt där bak tycker jag, Får inte till frillan som jag vill längre.

Är glad att jag har en underbar son som förgyller varje dag.

Kanske ska tatuera in Kennie is da shit på min röv, blir du glad då?!