Denna soliga dag blev just ännu bättre!

Igår var vi hos läkaren, trevlig dam det där. Kollade mina äggstockar och dem såg perfekt ut. Inte alls nära PCO äggstockar phewww...  Vi pratade och hon berättade lite om mediciner osv. Sen så skule vi givetvis ta blodprov så vi fick bege oss till Lasarettet. Gud vad det blåste och regnade men vi gick....

Micke behövde bara ta ett rör men på mig fick de ta ÅTTA. De stack mig fem gånger inget blod.. Två olika som pröva..
Obehagligt. Sen sa  den ena att om vi inte får något nu så får Narkos söva ner dig nästa vecka och tappa blod. Men då stack hon mig en sjätte gång och det kom blod tack och lov. Nu ser man ut som en knarkare. Två stickmärken i vardera arm och två på ena handen. Men nu är det gjort bara och vänta om de hittar något "fel"......

Pappa ställer upp när man minst anar det, Älskar dig!  

Har klippt mig dessutom. Cool frisyr.. Ingen mamma frisyr längre tack å lov....

Sonisphere...

Ny rockfestival turne som kommer i år. Ska om man få tid å dra dit den 18 juli.. hade varit kul för Metallica ska ju spela.

Anton fick en kattunge i present av oss plus annat vi gett honom på hans födelsedag, sen fick han lekbackar, en stor bilbana, kläder & pengar.

Börjar bli förkyld känns det som...

nej nu ska jag ta & dammsuga


Ledig idag!!

Fick välbehövd sövmorgon, vaknade med sjuk huvudvärk som man kom hem med igår från jobb. Var så dött igår på jobb. Satt bara i soffan och glodde/gäspade.. Blev klara rätt tidigt tror alla va i säng runt åtta. Blev ändring i tiderna. Skulle jobbat morgon imorgon men blev kväll istället. Jag som skulle baka till kalaset. Och så måste Anton upp på dagis någon timme, Micke ska på möte klockan 15...  Ska jobba delad tur på söndag. Så trött man kommer vara. Börjar 6:45 till 14.15  sedan två timmars rast till 16.15 sen jobba vidare till 21.15. Hinner gå hem och käka emellan ju.  Ska man hinna städa hela huset idag med.. Fast inte så mycket att ta som tur är.. Har tvättat upp sjukt mycket tvätt så massa att vika. Tur man är två då som kan göra det.

Tror det är dags för ny madrass till sänge, den börjar bli för hård. Får ju ont i ryggen.

Ska ta mitt körkort nu har jag bestämt mig för. Så blir intensiv kurs nästa månad. Micke får inte tillbaka sitt förrän nästa år någon gång.

Grattis till Sara & Daniel som ska bli föräldrar för tredje gången! Lycka till och hoppas allt går bra.

Happy Birthday!

Anton blev nu hela 2 år idag, tiden går för snabbt. Känns som det var igår man var på förlossningen.


Här är Anton knappt två timmar gammal på BB...


Och nu 2 år (julafton)