You lose

Your love locked down
You keep your love locked down
You lose


Gotta keep in mind
When I'm on my own
Somewhere far from home
In the danger zone
How many times did I tell you
Before it finally got through 
you lose 
 you lose

...................................................

Om du kunde se genom mina ögon. Om du kunde känna mitt hat. Min sorg. Min besvikelse och brutna själ. Om du bara kunde förstå. Så kanske du kan se varför jag ger upp så lätt. Varför jag gå sönder så lätt. Mitt jävla Karlssons Klister är slut och i den riktiga världen får man inga andra chanser. Allt är inte sagovärld och sockervadd. Ibland känns det inte som jag bryr mig, inte ens som att jag orkar. Tyvärr är världen hård och orättvis och det har jag fått veta aldelles för många gånger. Skadan är redan skedd och för sen att ens försöka tejpa ihop.... Så kall och tom intui. Inte ens du värmer. Sorgen & hatet övertar allt annat.



Aj aj aj!!!

Värsta invaliden. Kan knappt gå. Gör ont heeela tiden. Micke får hjälpa mig upp ur sängen osv. Kan inte ens sitta ordentligt vilket är jobbigt.Fast ida ligger bara smärtan på 9/10 så lite mindre än igår.

Micke kom med Anton kl tio. Va fan har jag sovit bort hela dagen trodde jag men ikke, dagis skicka hem lilla Anton. För han sov för mycket, ville inte äta och hade feber. Så blir väl en runda till läkaren idag för hans del. Febern kommer och går hela tiden så misstänker någon slags infektion/inflammation.Nu ligger han i soffan med fönsterna öppna så han får det svalt och skönt. Jag fryser dock men bryr mig mer om honom så klart.

Hoppas man klarar av att gå till skolan imorgon...


Inte igen...

I söndags var vi på Tropikariet i Helsingborg med Mickes familj. Fick klappa en krodoil bebis. Men Anton vågade inte..


Var på ultraljud idag, mitt sjätte missfall bekräftat. Läkaren var orolig för förändringar i livmodern och tappen så skickade prover direkt. Fanns en risk för livmoderscancer eller liknande sa han..

Men som tur är var det iget men skönt dom kollar upp.

Känns så orättvist att alla man känner ploppar ut ungar på löpade band och blir gravida på första försöktet. Varför ska det vara så svårt.....