Stuck in F*cking Fjårtisland!!

Oj oj.. Intriger hit och dit. Känns som man trillat ner i Kaninhålet och hamnat i F*cking Fjårtisland... men men whatever. Man är väl en teflonpanna så skönt det bara rinner av en , allt skit snack.


Dagis går jätte bra för Anton, men han leker mest för sig själv. Känns väl skönare för han.. Sitter mycket i sandlådan.
För mig får det skit bra, nema problemas. Allt är så intressant och jag suger åt mig som luafa svamp. Så hoppas man är riktigt smart efter detta. Haha ingen risk!!

Anton har börjat säga nya ord. Den lille.Eller bara Lille, Lite... vet ej om han syftar på katten. Kallar henne för den Lille. Innan hon ej hade namn. Sen Bulle säger han med....  Plus en massa annat rappakalja. Men lika underbar för det.

han är en riktig envis individ och extremt bestämd. Väldigt medveten också och tar in precis allting man visar. Han lär sig så snabbt med. Tiden går så fort. Snart börjar han väl säga sånt han inte ska göra. Gester har han redan börjat med.

När vi var i Kristianstad och shoppade, så stod vi vid ett övergångs ställe och Anton vinkade på bilarna som körde förbi och rätt va det va så åkte fingret upp. haha vår 1½ räckte fingret.. Fuck you! haha.. Jag kunde inte hålla mig för skratt, sen undra jag vem FAAN har lärt han det. TV? Jaja. hoppas det bara är tillfälligt...

Inskolning på dagis

Igår var första dagen för vår stora pojk Anton. Det gick så extremt bra. Han sket i oss och lekte em dom andra. Han fatta genast tycke för "dagisfröknarna"... Undebart, ingen klump i magen längre. Men det är ändå lika jobbigt. har ju haft honom här var dag nästan i 1½ år. Men ska nog gå bra. Bättre å klippa navelsträngen tidigare än för sent, man vet ju hur de pojkarna blir. Nu är Micke med Anton på dagis ska vara där cirka 1½ timme sen ökar man.  Han hade så kul på dagis med dom andra barnen. Men det är ändå så jobbig att släppa iväg han på det viset, han har blivit så stor. Om de ändå kunde vara små länge..


Igår kväll kom våra katter in med näbbmöss. Söta men ack så giftiga. Så dem tog vi bort snabbt så dom itne spyr inne igen. Hände förra gången de kom in med en mus. Ska dricka upp mitt kaffe sen ska jag städa och vika tvätt. Har tvättat typ 5 maskiner i helgen.. Jävla berg blev det men behövs ju. Anton smutsar enr ett plagg efter 5 min. Hade varit lättare med en torktumlare för torkvindan har gått sönder.. Så får hänga inne på det lilla vi har.

Är inte det minsta nervös inför imorgon vilket jag trodde...

Har börjat med Apiforce för min trötthet, det funkar ibland men som igår slocknade jag efter vi kom hem från dagis och sov i två timmar. Helt utslagen. Men ska pröva dem fast med högre dos bidrottninsg gele mend e finns bara att beställa och inte att köpa på hälsokost. Och jag litar ju såå mycket på posten.. Mina grejor jag beställde för 1½ månad sedan är spårlöst försvunna...

Morgonmys & nytt jobb.

Grattis till Micke som fått ett nytt jobb. På centralköket som ekonomibiträde. Mindre timmar verkar det som med. Så han kommer vara hemma med Anton någon dag i veckan så blir ju inte dagis var dag.  

Imorse kom Anton in tidigt och somnade om igen mellan oss.. Låg och kliade sin pappa på ryggen först men tror inte Micke märkte det. Sover lika tungt som en gris. Sen när Micke gått till jobb låg vi kvar och kollade på barnprogram.

Ska snart äta mellis sen dags för lillkillen och sova. Ska passa på att fixa lite saker då.

Dagis noja...

På måndag är det dags för dagis för Anton och gud vad jag är nervös... Riktiga fjärilar.. Svårt att behöva släppa taget på det viset och så tidigt. Han är bara 1 ½ år..Lilla killen.... Hoppas det går bra och jag får ju tyvärr inte vara med och skola in honom. Jag börjar ju studera så Micke kommer göra det istället. Men skönt för honom att få den tiden ju. Så han ska vara ledig i två veckor nu.

 Så igår gjorde Micke super god mat till oss två. Hade det lite romantiskt när Anton somnat vilket blev tidit för en gångs skull. Runt sju tiden.

Blev en förrät på ungsgratinerad havskräfta med pilgrims mussla och lite grönt till det.
Sen blev det anka med stekt potatis, morötter & palsternacka med apelsinsås... SUPER GOTT
sen kalv med en slags bakad potatis med röra i(potatis/kantareller/lök och avokado) och sedan stekta kantareller & rödvinsås.

Och till efterrätt bryle pudding..

Och det va riktigt gott..

Fast ska inte äta kolhydrater mera. Kanske en potatis då & då får se. Men hittad faktiskt sånt GI- bröd på maxi som jag köpte och jätte gott.

Äter inte Gi. metode för att gå ner utan för att sluta producera testosteron. Om man äter mkt kolhydrater så producerar man mera och eftersom jag har PCO s har jag slutat med det, dels för att öka våra chanser och att undvika att få diabetes. Det vill jag absolut inte.

Nu ska jag gå och fixa med lite tvätt, alltid lika kul

Jobbiga grannen..

Blir så trött  på kvinnan som bor bredvid oss, hon snokar och lägger sig i. Nyfiken i en strut. Hennes tre jäkla golvmoppar grymtar och skäller hela tiden. Hon går in i vår trädgård och snokar när vi inte är hemma. Klagar på våra katter för dom jamar...!?? Sen tkr hon inte om dom går i hennes trädgård men hon fortsätter att ge dom mat i hennes carport. Blir galen på henne! Hon får skaffa sig ett liv tkr man..

Fick äntligen recept på ny medicin, så får se om den hjälper något..