Test hit & dit..

Senaste tiden har varit fullt med roliga saker och en mindre rolig. Midsommar va toppen som vanligt. I helgen hade vi fest och Garry, Emelie, Jimmy och Daniel? kom hit. Vi hade trevligt å grilla. Sen gick jag, Micke & Emelie när och nakenbada.. Så skönt det var i vattnet. Lilla Rambo är inlagd på djur kliniken i Hässleholm. Han fick konstiga kramper och stora pupiller så var bara plattan i mattan dit. Han som nyss börjar bli bra ju. Först trodde dom det var kemikal förgiftning, att ngn här i närheten gett honom fästing medel för hund eller liknande. Sen hittade Dom höga levervärden så nu får han antibiotika och visar lite framsteg. Vill ju ha hem min lilla kise. Älskar han lika mycket som Anton. Jag & Micke skaffade honom när vi flyttade ihop.

Nu ska man pröva med ägglossning för att se om jag ens har ägglossning. Blir ju en del så blir ju itne direkt clearblue man köper dom e ju inte mega billiga. Men finns ju tusentals märken där ute så hoppas på ett bra märke.
Lite annorlunda än graviditets test, här får man två streck oavsett vad, oftast men det ska va starkare än kontroll strecket då har man ägglossning.. Jaha får se. Kan ju inte lite på kroppen som innan när man hade mensvärk eftersom mina äggblåsor e dubbelt så stora så har jag ofta värk där. Men inte lika mkt som innan tack o lov då hade jag kramper var dag.


Idag har jag med blivit antagen till Omvårdnadsprogrammet och om vi får plats till Anton på dagis börjar jag 21 augusti.
Himla bra det är fixat. Ska bara skicka in pappaer till csn. Vilket jag lägger på lådan imorgon för dom är redan ifyllda.
Blir mycket plugga hemma men en del i klass för det var en ny grej dom börjat med. Inte många som går på komvux här så därför blir det mycket själv studier. Kan inte vänta tills jag börjar faktiskt. Ska läsa en mass extra ämnen till detta. Man ska ju välja för 400 men mina blir nog uppåt 700-900 poäng. Måste ta en extra kurs. Omvårdnad vilket ger mig behörighet till att jobba på lasarett och sjukhus. Så det är ett måste.

Where the hell is the world going?

Satt och tittade lite på MTV innan idag. Kom upp en ny musikvideo med Madonna. Kvinnan är väl runt femtio nu. Men slog mig nyss, att för vart år hon blir äldre åker ännu ett klädesplagg. Jovisst har hon en killer body, lite väl tränad för min smak. Men snälla ta på dig kläder. Inte fan skulle jag vilja se tanter springa runt i push up bh och tanga trosor som sitter så högt upp i skrevet man nästan ser f*ttan... Jag tycker man skickar ut fel budskap. Att om man blir äldre och ska hålla sig kvar på topp så måste man sälja sig själv. Sex säljer det är ett faktum men i den åldern så borde man väl förstå att det är dags att klä på sig lite. Tycker det börjar gå till överdrift lite väl mycket. varenda musikvideo i dags er ut som en audition för en billig porr film.   Man kan ju vara hu jäkla sexig eller porrig hemma men honestly inte ute bland folk.  Jag menar det är inte fel att gå snyggt klädd, visa lite hud och en snygg urringning. Absolut inte men den här kvinnan visar ju praktiskt taget allt där nere nästan.


Tänkte nyss jag skulle hänga ut lite tvättmen vädret såg tveksamt ut. Tittar bort några sekunder så hade det börjat ösregna. Solen skiner förvisso nu men ser massa mörka moln längre bort.

Tvättade av altanen häromdagen med målar tvätt. Gud vad mycket smuts där var. Alger och skit från regnet. Ska ta en omgång till. Målartvätten jag köpt är toppen och har alltid använt sådana produkter jag kan minnas. Dom är ekologiska och organiska vilket innebär inga skadliga ämnen. För varken blommor, djur, människor eller för huset. För vem vill hälla ut en massa kemikalier överallt? Skulle jag valt en vanlig målartvätt och det hamnat i blommorna hade dom dött. Men detta är lika ofarligt som vatten.






Några av blommorna som växer i rabatten.

Äntligen frisk!

Äntligen är man bra. tack och lov. Höll på att dö utav hunger. Inte ätit på en vecka och det som gick ner kom upp igen. Men igår köpte vi kina mat och mös framför tvn. Micke somnade i mitt knä. Den lille gottegrisen. Idag ska vi nog hämta Anton. Gud vad jag saknar honom. Varenda minut utan honom är oumbärlig. Blev att man sov bort hela dagen idag. Konstigt när man inte kunde somna. Låg vaken halva natten. det enda posítiva med att vara magsjuk är väl att man går ner några kilon. Haha.. Lilla Anton har fått feber fick jag veta idag så han sover bara hela tiden.

Synd det är så dåligt väder ute annars hade man ju lagt sig och solat. Och tvätten kan mna inte hänga ut för det regnar lite då & då ju tyvärr. Får hänga den här inne men tar så lång tid för den att torka. Värsta U-Lands problemet.

En liten solglimt mitt i allt!

Erika skickade några länkar med gamla barnprogram man kollade på. Blir alldeles varm i kroppen när man tänker tillbaka att det va dagens höjdpunkt när man va liten. Typ.. heheh...


http://www.youtube.com/watch?v=aoZVeSq_kfc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=jjRzYfXxijU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=QuJDMKAZGGs

http://www.youtube.com/watch?v=7TSIcA2_STQ

Bläää!

Hemma och fortfarande sjuk, ta slut på mitt lidande! haha nej usch är så trist att bara ligga i sängen eller gå lite runt i huset. Sen blir man kass igen. Så trist. Äta går inte heller blir ju bara sämre då. Får skicka Älsklingen till apoteket och se om han hittar några dunderpiller..... hoppas kan man alltid. Jasmine kommer idag dock till mamma får se om dom kommer upp här annars träffar man dom när vi skall hämta anton... saknar min lilla prins men vill inte att han ska bli sjuk ju. Han har det roligare hos mormor & morfar som orkar springa efter honom nu. Har inte ens uns energi i kroppen alls.

Två små sötnosar...

Gick nyss in för att kolla om Anton somnat. Micke med. Han hade varit där inne i en två timmar men märkte ej tiden gick eftersom jag satt och band buketter. Blev tre fina, en jätte stor och två lite mindre. Tydligen somnade Micke om för han kom ej upp när jag väckte honom. Två små sötnosar som trängs i en enkelsäng. He he..

Idag tog Anton sitt premiärdop i sjön här. Han tyckte det va skit kul men lite kallt om rumpan först så tror han stod upp en hel halvtimme. Sen gick det bra att plumsa och skvätta. Jag & Micke tyckte det var för kallt så blev bara till knäna.


Fick nyss reda på att pappa skulle till Roskilde festivalen imorgon med jobbekompisarna. MIN PAPPA!!! Hahahaha....

Hela min jävla värld är förstörd...

Allt känns bara skit just nu. Vill dra täcket över huvudet.  KUl att få veta man ej kan få barn på "naturlig" väg. Toppen precis vad man behöver just nu. Fan! Isåfall måste man äta hormoner göra IVF osv. Funkar ej det blir det adoption ju. Måste man gifta sig också. Ha ha ha.. Fuck allt e jävla bra just nu ju. Känner sig så himla lyckad. Det är det ena efter det andra.

L'amour....

Sommaren närmar sig med stora steg och fjärilarna i magen som kittlar härligt. Blir som nykär...

Helgen var rolig. Fredag var vi hos kära Myh & Jimmy & grillade. Alltid lika trevligt ju. Och kära Emily som Körd eoss hem förvisso i vår egna bil.hehe.
Sen på lördagen bar det av till bröllop och dop i Perstorp. Vad Saga växt. Och Sara var jätte fin.Blev ju nästan lite tårögd men blir jag för precis ALLT nuförtiden. Vet ej varför.  Dom fick många fina presenter och Saga med. Sedan körde vi och hämtade Anton i Tyringe hos sin faster.  Sedan körde vi inom Hässleholm till cruisingen och sa hej till Garry,Ida, Myh,Jimmy och någon annan. Fulla som fan va dem.. Myh hade kul med sin megafon. Idag (söndag) var Micke mor & syster här. Grillade och sen åt vi lite jordgubbar och dom åkte hem.... Inte mer å säga om det..

Är sjukt trött av värmen Micke sitter fortfarande och solar. Och ja han blev ju 27 år idag. Gamla gubben.. hehe. I år har vi bestämt vi ej får köpa något till varandra utan bara göra "goda" gärningar. Som tex. frukost på sängen, massage osv. Mycket roligare.  I veckan fick jag blommor av min älskling. Bara för jag var lite ledsen så muntra han upp mig. Underbara han!