Nu var julstöket över...

Och snart är det nyår. Får se vad man skall hitta på då.

Anton fick en massa julklappar. Utav oss fick han en talande NallePuh som sjunger och berättar sagor, en obh nordica leksaks micro, lekdammsugare, massa lekmak/konsverver och dylikt. Duplo två olika paket. Och en massa leklera.
Utav sin farmor fick han ett leksaks kök, en halsduk och lite godis. Utav sin faster & kusiner ick han en radiostyrd bil och en annan bil.

Av mormor & morfar fick han ett lekslott och ett garage med en massa bilar i. Så nu e huset fullt av nya leksaker.

Jag fick nog det mesta jag önskade mig. Av micke fick jag halsband och armband som matcha, pilgrim örhängen, en klocka, plånbok och en mp3 spelare som kan spela upp musikvideos och sånt. Fick oxå ett dior läppstift och sån filt som värmer upp sängen.Fast d fick jag av marie & mickes mamma och maries ungar såklart.


Är snart Antons födelsedag då blir det kalas för hela slanten.

Dan före doppare dan´

Jaha idag vaknade man sent för Anton kom inte in förrän kl halv nio. Vi kollade på barnprogram till kl 9 sen åt vi frukost och nu leker han för fullt. Jag ska väl fixa lite idag. Ska stryka den jäkla duken. den e ju rätt stor men får gå. Igår var min ena halsmandel jätte svullen och gjorde ont när jag svalde. Men har lagt sig lite tack vare all vitlök i köttet igår. Vill inte få halsfluss till julafton men vore väl så typiskt.  Jaha sen när julafton e slut så börjar nyårsifrandet och man ska fixa med allt det där. Men blir mest lungt för vår del.

Men antar att Anton inte kommer kunna sova kanske får se. Men på nyår får man vara uppe lite längre. Skolan går framåt lite lösa knutar bara som skall dras ihop. Vetifan hur det blir med praktiken tack vare missförståndet mellan mig och läraren. Men har skickat brev till en del ställen så hoppas någon nappar.


Anton springer runt och dansar med ett av sina gosedjur och försöker skrämma mig men sina vråål läten...
Micke jobbar bara halv dag idag så han är hemma om två timmar.




Nytta..

Har man gjort lite nytta idag. Städat sovrummet och diskat,
Sen pampra jag mig själv lite med hårinpackning och ansiktsmask..

Anton somnade medans han kollade på Micke & Molle, det var en av mina favorit filmer som liten. Hade boken med.

Fick innan idag höra att min kusin Emma varit med i en seriekrock. Fick spendera natten på Karolinska men som tur va fick de inga bestånde skador. Mest chockade. Kan ju gå illa sånt där.

BTW fick vi julkort i veckan. Från syrran & danne  samt gun & roy...

Har iofs skickat ut fler men men får hoppas man får något nästa vecka. På måndag anländer de sista julklapparna.. Skönt å ha det avklarat sen, ligger VÄLDIGT många julklappar uppe på våra garderober.. Men hälften är säkert bara Antons.




Tog ett tag innan ag förstod hur scannern funka men här är ena Antons dagisbild, dem blev jätta bra. Har ett stort foto som pryder hallen. Sen har vi hängt klassfotot vid matplatsen och Anton ska givetvis kommentera det hela tiden och berätta om alla på fotot. Varje gång han pekar på det så skiner han upp som solen.

Anton har lärt sig ett nytt ord.... Bajs.. Säger han hela tiden.

Jul,jul, strålande jul.....

Jaha nu har man lov, rätt så skönt men har ju en hel del innan jul att fixa mat och bak osv. Igår tog vi in vår julgran. Jättefin, typ 3 meter hög:D skönt att man har så högt i tak.

Som tur är får den vara ifred, varken katter eller hund rör den, jo Anton pillar lite på julgranskulorna men han tycker bara dem e fina. Igår snodde han en choklad tomte som hängde i granen. Men gör inget.. Han fick en julklapp från dagis igår, en lien bok om Nalle Puh och ett paket mini smarties.

Har fått hem fotona nu på honom med. Dom blev ju jätte bra och klassfotot med. Tyvärr ska den ena läraren sluta på dagis, kommer en ny vikarie. Vi berättade det igår för Anton när vi kolla på hans klassfoto. Då pekade han på henne och sa frågande Maria?

Han börjar snacka mer & mer och mera hela meningar kommer. som tex

Ska sitta där. Vill titta där

Vatten- Vava
Varmt-Vamt
Han säger mycket som Min mamma, Min pappa. Titta här Sitta där.osv

Han är extremt mån om sina leksaker. Ingen annan får ta dom utan tillåtelse. Han plockar upp dem sj och lägger i sitt rum.
Han har börat somna helt sj nu med på kvällarna. VI lägger han i sitt eller vårt rum. Lämnar dörren på glänt. Han kanske gnäller i fem min sen har han slocknat. Innan fick man ligga bredvid honom tills han somnade. Han tycker med om att pussas på kinden, så extremt sött..

Blir snart kalas med för honom. Han blir ju två år i februari. Stra pojken redan. Tiden går så extremt fort.

Och han ska få en MASSA julklappar på julafton och annandag jul. Får se hur länge han tycker de är intressanta. Haha.

...

..

If only wishes could come true

Söndersliten på insidan.

Varför ska aldrig vi få vår chans? Alla andra får ju det. Vi har vård dyrbaraste juvel med oss men tänk om vi vill ha två eller tre som alla andra.?

Jag saknar känslan och den där underbara kulan.. Beroendeframkallande fan.

Om jag blundar och räknar till tio blir allt bättre då?Om det ändå vore så enkelt som i filmerna. If i only hade red slippers..


Jaja dags å klä på sig snart ska gå till dagis och hämta min dyrbara ögonsten.





F*cking circus in my head... All blown away..

Cause  I'm bleeding out inside
I would never pull the trigger
But I've cried out a thousand times
The point off no return??

It's gonna take a long time to love
It's gonna take a lot to hold on
It's gonna be a long way to happy
Left in the pieces that you broke me into
Torn apart but now I've got to
Keep on rolling like a stone

Now I'm losing my head
Trying to cover up the damage
with a smile...

Now I'm numb as hell and I can't feel a thing







Jaha...

Micke har rakat av sig håret.. Flintis typ... Men jag gillar det.
Anton har börjat lägga sig tidigt på kvällarna igen eftersom dagis väcker han innan mellis. Det va nog det som ställde till det. Nu somnar han vid sju åtta tiden vilket är skönt. Innan så skulle han bra vara vaken till elva tiden typ.

Missade när min moster Marie var med på tv men ska se om man kan hitta programmet på internet. Guds Hus på kanal åtta visas det.. Hon har väl gått med i något religiöst antar jag men  men...

Från det ena till det andra.. prövade ett nytt recept för lussebullar med kesella i men blev inte gott. som om det fattades socker.. blev tråkigt helt enkelt så får göra en ny sats. Synd saffran ska vara så dyrt annara hade man kunnat göra en massa.

Ska ju ha en slags julfika me skolan innan vi slutar. vet ej om jag ska köpa eller baka. På torsdag blir det lucia kaffe på dagis. Kul att träffa andra.. Är sugen på glögg men har inget hemma. Ska se om starkglögg e något för mig. Men tvivlar på det. Men får prova det ju åtmindstonde.

Ska ut i helgen tror ja å handla lite julgrejor. Lite mer julgranskulor och dylikt. Micke & jag har inte hittat så mycket. Nu när man inte kan köra får man ta buss & tåg. Men e ju iofs bara hälsosammare.

Min adress har inte blivit ändrad lite irriterande så fick gå in idag å göra det en gång till men gjorde det på skatteverket så ska gå lite snabbare hoppas jag.

Blir full rulle i jul. På julafton kommer mickes familj, hans mamma Lena , syster Marie och två av hennes ungar Martin & Andreas. Sen på juldagen kommer min familj ivarjefall mamma & pappa.

Blir ju inte julmat två dagar irad så får hitta på ngt mer kul. Har köpt en MASSA julklappar till Anton skämmer bort han för mycket men  men e ju så kul så får gå.. Han får presenter två dagar i rad av oss tror jag..

Nu ska jag sätta mig i soffan med Micke och en kopp varm chocklad och kolla på lite TV sen är det dags att krypa till kojjs.

Nya bilder

På Tropikariet i Helsingborg 

Anton på upptäcksfärd på Tropikariet i Helsingborg.




Anton, Pappa & Antons farmor. Lilla hunden Ozzy som springer bakom Anton.



Ozzy & Micke...

Rädd för vad som komma skall..

Tänk om jag inte får träffa dig på ett halvår, hur ska det då gå.. Få göra allt själv. Man är ju van vid två.
Hoppas bara det inte blir så.  De flesta julklapparna är klara. Enda som fattas är till Anton men vet ju redan vad vi ska köpa till honom..

Ska snart ut & gå en promenad med Ozzy sen ska man ner i byn och handla.

Nu har vi med flyttat, göttans är det. Stormtrivs..