Nu kan man äntligen pusta ut.

Idag var vi på sjukhuset med Anton på efterkontroll. Vi gick först upp till röntgen, där fick vi väntai 45 min innan det var vår tur. Inte jätte kul att behöva ligga stil tyckte Anton, men det gick snabbt och var glömt direkt. Fick en glass efter det. Sen va det dags att gå til barn mottagningen. Fick träffa Dr Barbro, barnläkare. Hon lyssnade på Antons lungor. Därefter fick vi beskedet att fläckarna var borta. Så lättade vi blev då....

Helgen var ju rolig, Micke hade nog lite för kul... Vet inte hur många gånger jag måste poängtera, jag har INTE sex med mina tjejkompisar,speciellt inte de som INTE är bi. Så fråga mig inte om det..... hahaha

All I hear is ya ya ya ya bla bla ba

[ You're rubbing me the wrong way
See your lips moving
But I don't capture what you say
Shut up your chatter
I need for you to go away
Show me
Respect, or I will show you the door
Lately, I've had a problem with the way that you behave
You're too much
And all your pushing don't leave me no time for me
All your opinions keep 'em to yourself
Just let me think so I can hear myself
Wouldn't it be nice if I could just go solo, take the day off? \
I'd be alright if you would leave me to it, back the fuck off
  ]



Jaha dags att bli förkyld igen, känns som det. Nu har man fått gräsmattan på framsidan klippt. Glömde öppna grinden så han kunde komma in på baksidan och klippa där med.
Lillen ligger & sover middag kanke jag med borde. Men det går ju inte har annat för mig.Inte en ledig stund.

Härlig sol!

Fint väder idag, solen skiner och det är varmt. Anton tog ett premiär dopp i fredags, fast i sin lilla plast pool i trädgården. Men det var mycket omtyckt. Har varit så varmt dessa dagar upp till 25 grader.

Lilla Anton däremot han bara skriker & gnäller. Jätte jobbigt att inget underlättar för honom. Ingen aptit direkt heller men är väl pga medicinen. Han går inte upp i vikt som han ska heller. Men det är ju inget nytt. Damen på apoteket tyckte Anton var tjock! Gud får man säga så. Han är ju för tusan underviktig enligt BVC. På sjukhuset vägde han cirka 11,7 gått upp cirka ett kilo på några månader. Rekomendationen är ju cirka 250 gram per vecka. Men så länge han mår bra. Han rör ju så mycket på sig så han gör säkert av med mer än han äter. Just nu ligger han i soffan och bläddrar i tidningen  och tittar på de nya lamporna Micke satte upp igår. Är ju så roligt med lampor tycker han.

Nu har han börjat sova tre timmar på dagen ibland mer, stackars liten orkar inte så mycket när han går på medicin. Men jag går säkert och kollar honom 20 ggr under denna tiden. Han har ju haft problem med andningen länge men man kollar extra mycket nu.  Man slutar aldrig oroa sig som förälder. Men längtar lika mycket för det till nästa barn. Anton kommer blir en jätte bra storebror han sköter sig så fint med våra vänners ungar som är mycket mindre.

Fick en trevlig "frukost" på sängen imorse, Tack för det Micke!

Har nog inte sovit på en vecka känns det som. Det går går bara helt enkelt inte.

Händelserik vecka...

Förra veckan fick Anton för sig att dricka tändvätska. Fattar ej hur barn får upp dessa BARNSÄKRA korkar på flaskor... Hemskt var det och aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Han blev nämligen medvetslös och när jag förstod vad det var han gjort så ringde jag Micke direkt. Från skolan till Karlshamn akut tog det 15 min.. Brukar väl ta 30 min annars. Inne på akuten fick vi komma in i akut rummet direkt. Anton hade öppnat ögonen igen men kunde ej sitta själv hostade forfarande mycket. Där var 6-7 läkare/sjuksköterskor, 2 narkosläkare och fyra ambulans personal i rummet. Blev trångt. Han fick syrgas för Anton kunde ej syresätta sig själv. Fick kanyl i höger hand vilket ej va så populärt då dom hade svårt att sätta den rätt. Fick han luftrörs vidgande och koksalt. Efter det blev han bättre en somnade av allt tumult. Fick åka ambulans till Karlskrona sjukhus med blåljus, detta tog bara 20 min vilket annars tar en timme. Ambulansfärden gick bra där han också fick ha syrgas då han syresatte sig till 99 % vilket är mycket bra.

Vi kom in till akuten i Karlskrona, kom barnläkare och tittade på honom och överläkaren. Fick läggas in på barnkliniken, skulle egentligen ligga på intensiven men där va knökfullt. Så låg på barnk. under strikt observation alltså kontroll varje timme. Värden var bra.. Klockan fem skulle vi ner till röntgen och titta på lungorna. Dom kom med provsvaren några min senare när vi kommit upp till rummet igen. Där va fläckarn på lungorna. Hur allvarlgit visste dom ej men han skulle börja med kåvepenin i förebyggande syfte så han ej skulle få lung inflammation. Dagen efter fick vi åka hem. Anton var redan trött på dem. Fick tid för röntgen den 19:de och vi får hoppas det är borta. Annars vet jag inte hur dom fortsätter med detta...

Oron från igår sitter fortfarande kvar!

När vi körde hem ifrån Hbg och hade hämtat Anton, körde Micke ett annat håll som är två mil kortare. Via Stoby & Harasjömåla. På en liten väg kommer mötande bil och Micke går ut lite till höger, bilen passerar och Micke sätter på helljusen. Just när han tänkt gå ut mer till höger för bilen körde rätt närma dyker där upp ett j'vla fylla på höger sida. Fy fan vad rädd man blev, bägge två. Sitter ju kvar. Han försökte tydligen lyfta. Sen efter det blev det ju inte bättre. Kom där en jäkla grävling, mmmm sen efter det två harar sen  en jävla hjort rätt över vägen.  Fy fan alltså. Satt på spänn hela vägen hem. Tänk om man kört på den jäkla fulla gubben. Usch.



Så skönt det är att ha vår lilla ögonsten hemma är så glad nu. Lites solbränd har han med blivit. Just nu står han & dansar framför tvn..

Close encounter with an ÄLG!

Satan i gatan man sket ju nästan på sig när man körde upp till huset. Mitt ute i buskaget står där en stor älg. Tur den inte rörde på sig annars hade det smällt. Kopplade inte först. Tänkte att Åhh vilken fin trä staty. Men shit det är ju en riktig! Inte sånt man är van vid om man bott mitt inne i stan.



Jaha då var man barnledig en hel jäkla helg! Woho nu ska mamma & pappa slå runt. Nej blir väl att SOVA, städa och fixa här i huset. Han har det så kul hos mormor & morfar så man kan sova gott.