Svart som natten

Veckorna går så snabbt nu. Underbart väder varje dag, det är jag glad för. Nu kan Anton vara ute varje dag och leka i sanden och rabatterna. Har fått upp staket är nu. Men ska förstärka det ytterligare när vovven kommer. Köpte sandlåda till Anton igår. Så slipper han gräva upp mina blommor :D

Jag blir så övervädligad gång på gång av den här ovillkorslösa kärleken mellan barn och föräldrar. Det ger en så mycket. Bara ett leende, ett skratt räcker långt. Blir alldeles varm i själen var gång jag hör Antons goa skratt. Inte konstigt man längtar efter fler. Alla säger det är jätte jobbigt men flera barn. I helhet tror jag inte det snarare vid små moment. Som att kanske sitta och amma i lugn och ro så har man en liten som kräver ens uppmärksamhet. Fast beror på vilka åldrar de är i. Två blöjbarn är ju krävande. Har man ju fått höra från morsan och moster. Ett år emellan deras äldsta barn.
 
Måste vara tungt att precis fått en liten å nästan bli gravid igen. Kroppen tar ju mycket stryk.  Saknar ivarjefall att kunna visa upp en fin gravid mage och känna sparkarna och att få få igenom en förlossning igen. Det var det mest otroliga jag någonsin vart med om. Men det har vi lagt på is några år.  Så nu blir det dags för p-stav. Skönt det finns med fem år. För det är ungefär så lång tid vi tänkt att vänta. Om vi hittat större hus tills dess. Fast här uppe är dom ju mycket billigare. Nu prioriterar vi Anton och jag mitt pluggande. Ska välja många extra kurser så man får ligga i. Tur dom hade psykologi tycker det är mycket intressant. Blir nog fem sex extra kurser jag tar. Minsta är ju 1400 poäng man får knåpa ihop med de obligatoriska och valfria.


Hummm ett ämne jag tagit upp här innan är tävlandet, tävlandet mellan föräldrar om vilket barn är bäst..Ser det gång på gång. Trodde faktiskt man växt ifrån lågstadie fasonerna när man blivit förälder.  Min dotter kan detta och min son kan detta. Fram & tillbaka hela tiden. Kvittar väl vem som kan mest och är mest "utvecklad". Alla barn har sina egna utvecklings faser och tar sin egna tid på sig. Varför tvinga fram något hos barn med som många med gör. Dumt. Men men. that's life. Tydligen.






Sitter i källartrappen

svart som natten

vet ej om jag ska upp eller ner

ingen aning om varför jag är här

får en olustig känsla i kroppen

det är ej första gången jag undrar

vart mina fötter ska ta vägen

med mig i släptåg

blir det där jag var sist

eller nya marker att beskära


Let go

So we finally gave up
The meanings tend to give out
The time was gone to act out
This living torture, living torture

No talking when I want you to listen
No talking 'cause it's living torture



Så va det onsdag. Dagarna gå fort. Igår grillade vi, gott blev det.Anton tyckte om det jätte mycket. Idag ska man tvätta lite. Himla kul sysselsättning. Micke e ju hemma redan innan tre. SKönt.

Ännu en helg avklarad.

Denna helgen var vi mest ute. Fixat i trädgården. Planterat frön, blommor och lite buskar..Anton va så duktig satt på sin filt på gräsmattan och åt korv. Sen skulle han hjälpa till å gräva så det gjorde han. Han blev ju dock jäkligt skitig men vad gör det, därför man har tvättmaskin. Till helgen kommer mina föräldrar hit och vi ska grilla.




image38
Trädgårdslandet Micke fixat, där finns rabarber, jordgubbar,majs,tomat, olika sallader,dill,gräslök,körvel,basilika,socker ärtor och en massa mer.

image36 
Dålig bild men ena nya rabatten. Ska komma upp en massa blommor där med men det tar ju någon månad. Just nu är där akleja, bollviva & penseer.

image37
Utsikten från vår baksida.

Mellan ljus & mörker.. Håll mig hårt i handen..

Mellan
ljus och mörker

anar jag
brinnande nyanser

mellan då och nu
är ett flöde
av rörelse

Just där

mellan två punkter

en övergång
man lätt missar

det gamla välkända
sträcker sig

mot det nya
och blir

länken

som förenar


Vi är fortfarande sjuka här hemma. Blir mycket sovande istället för mig och Anton. Hoppas det går över snart för det är inte kul. Har ju ont i kroppen så inga promenader blir det. Anton sitter och leker för sig själv och somnar närsom. Ska in till Karlshamn idag med Micke och handla lite. Får ju kolla på staket som står för både hund & barn.


Nu var helgen över.

image35En av dom mest vackra kvinnorna som finns!




Jaha nu var helgen över. I fredags sov jag & Anton hela dagen, jäkla feber. Men vi blev bättre men tyvärr sjuka igen så Anton har däckat på soffan. I lördags var ju våra goda vänner här. Sara & Daniel med sina barn Jamie & Saga. Myh och Jimmy med sin dotter Matilda och Mia med söta Hugo.  Hugo är bara fyra mån men otroligt stark han står upp hela tiden och otroligt stadig. Tror han kommer att gå tidigt. Maten blev ivarjefall god och allt blev uppätet :D  Lilla Saga har blivit större och väger hela 3 kilo nu och är cirka 5 veckor. Så liten hon va i min famn. Anton & Jamie kom bra överens och lekte tillsammans rätt så mkt trots det är mer än ett halvår mellan dom. Men blev lite bråk över någon leksak men det var ju väntat.

Börjar bli trött på vissa som ska lägga sig i trotts dom sagt dom ej ska men så är det tillomed små grejor dom ska börja om. Mind your own god damn business.....


Halsbränna och morgon illamående. Gud vad jag saknar det.....

Saknar att vara gravid fastän jag hade en jobbig graviditet. Sen förlossningen, det mest otroligt vi fick gå igenom. Är lyckligt lottad man har möjligheten att få ta del av en sådan sak.  Men klart roligare nu när man har sin lilla guldklimp.

Igår var Jimmy & Myh här käkade och tog några öl. Sen spelade vi kampen mellan man & kvinna. Jag & Myh förlorade tyvärr... Imorse när vi gick upp så ville Anton städa, han tog fram en sop borste och skyffel och sopade lite. Gör det fortfarande lite då & då. Men finns inget att sopa upp ju. Städade rätt så rejält igår. Här är nu nästintill spotless.Ska ge mig på data rummet idag så vi får lite ordning där inne.

Ja fick ju ett gott skratt häromdagen jag & micke. Han skulle tydligen börja ställa mer krav på mig så stackars han slapp göra något här hemma. Tydligen anser vissa att han ska bli servad med middag färdig och här ska va städat och fint när han kommer hem. För det är ju sååå jobbigt för han att dammsuga i 15 min efter en lång jobb dag på fem timmar. Jag & Micke har ett ganska jämställt förhållande. Varför folk vill förstöra eller lägga sig i detta är ofattbart. Skulle aldrig vilja min son har ett sånt förhållande så vi vill vara en bra förebild för honom redan tidigt. För vill ju inte att hans framtida partner skall vara något jävla toffel. Ska vara en stark och självständig individ. Sen hellre lite skit i hörnet en ett rent helvete.

Satan i gatan va gammal man är!

Vuxenpoäng.com - Hur vuxen är du egentligen?

Din vuxenpoäng är: 24.6

 

Din ålder borde vara 47.8 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse


Förtryckta känslor och tankar....

Nu orkar jag faktiskt inte längre, så trött på att vara ledsen hela tiden pga detta. Bli kränkt och inte ens få känns det man känner för det är med fel. Säger jag är oerfaren? På vilket vis fattar jag inte. Jag har hunnit med så mycket under mitt korta liv så man kan tro jag levt fem. Så livserfarenhet har jag gott om. Men mest dåliga tyvärr så vet ju vad jag inte ska göra om. Har haft ett förhållande där jag blivit misshandlad så jag hamnat på akuten och förlorat ett barn, har haft en kille som va otrogen mot mig, trotts va jag hans "älskarinna" efter det när han va tsm med den andra tjejen. Ironiskt. Jag har rökt. Tagit droger. Blivit full countless times. Blivit intagen på förhör ett antal ggr pga mitt umgänge. Har kört å pajjat en moped. Har suttit uppe i fem dagar i sträck och pluggat. Åkt utomlands 10 ggr säkert. Jag har varit förlovad. Gravid fem gånger och fått fyra missfall. Har gåttfler mil mitt i natten. Jag har nakenbadat. Jag har snattat när jag va fem år. Har haft egen lägenhet. Blivit erbjuden chefs jobb men tackat nej. Jobbat inom fyra olika fack minst. Har gjort saker jag ångrat men skrattar åt det nu. Ångrar att jag inte gjort vissa saker. Har sett en kille bli skjuten och en misshandlad till döds. Haft en kompis som dött bredv id mig för ambulansen tog för lång tid. Förlorat cirka 15 vänner under tre senaste åren. De flesta i bilolyckor. Har stått inför 900 personer och dragit en truddelutt. Showat framför 500 och gråtit en skvätt framför 700.  Jag har trillat i matsalen. Kysst en "främling". Haft sex med bägge könen. Varit riktigt kär 4 gånger. Är riktigt kär  & lycklig nu.
Fött en underbar son. Går i giftas tankar. Blivit våldtagen två gånger. Blivit sårad och missförståd massor med gånger. Så livserfarenhet har jag fanimig kom inte och  påstå annat. Detta är en bråkdel va jag hunnit med under mitt liv. Så misstag vet jag hur man undviker. Men att leva i en bubbla som vissa verkar göra tänker jag inte göra.  Jag är stolt över mitt liv och min familj och hur vi uppfostrar vår son. Jag har inte ens hunnit få vara barn så kan inte påstå jag är ett heller. Bara för man lever och tänker annorlunda än alla andra så ska man inte behöva bli kränkt och sårad. Jag har rätt att vara den individen jag är och har rätt med känslorna jag känner. Så kan inte säga det inte är så. Tänker inte bli någon jävla husmor heller! Thats that! Finito.

Bröllopsfeber och fjärilar..

Jaha nu ska man då vara brudtärna på Sara's bröllop. Va kul, första gången för mig. Måste dock ha klänning.. men vad gör man inte för sina vänner. Prövade ny välling till Anton men det gick inte så bra. Kass i magen blev han igen så får fortsätta med den andra.

Helgen va väl sisådär, ja händelserik man man väl säga. Känns som JAG får skulden för allting, jag som är så ung och oerfaren och vet typ inte jota. Känns riktigt great ska man säga. De andra familjer man har kommit in i har ivarjefall ansträngt sig för den utomstående att känna sig välkommen inte stöta bort dem. Orkar inte bry mig känns så lönlöst. Ingen respekt finns där heller från någon annan. Känner mig bara så oerhört sårad. Ska hålla mig för mig själv istället. Inget man säger lyssnar ingen på inte ens låtsas vara intresserad.

Tack för senast ; )

Igår var vi hemma hos My & Jimmy, hämtade Mia & Hugo på vägen. Hade jätte trevligt. Så annorlunda att umgås med "normalt" folk inte som andra. Snobbar och som totalt behöver en reality check. Nästa vecka på lördag är et dags för middag.:D Yey va d ska bli kul. Var längesen.

Anton går runt och städar, duktig pojke som han är. Kaffe suget kickar in, försöker dra ner på det. Det är ju inte så bra för kroppen. Idag ska vi ivarjefall få upp tavlor och spegeln och hyllan till den. Jag ska måla byrån. När det blir lite varmare ute. Kanske om en två timmar då sover Anton med.Vill inte ha några fina hand avtryck.