Random thoughts...

När en nårstående dör fan vad det sätter igång allt,triggar en massa tankar och känslor och rädsla. Även om jag och min mormr inte träffades mycket på senaste åren så gör det mycket ont. Ända in i benmärgen. Finns så mycket man önskar man gjort och sagt. Alla barndoms minnen kommer tillbaka. Då bodde vi alla i släkten närma men sen splittrades alla. Tänker på min kära mamma som förlorat sin mamma. Måste kännas jätte jobbigt. Det var ju alldeles för tidigt för henne men är man sjuk så är det väl en lättnad. Cancer är en jobbigt sjukdom och man bokstavligen tynar bort.

26 dec ska vi på minnesgudstjänst, undrar hur man ska ta sig igenom det. Jag gråter ju så myckt då jag är ganska öppen med sådana känslor. Plus man e gravid, då kan man gråta över att dammsugaren funka dåligt. hahaah...



ska väl handla julklappar denna veckan. dock blir det bara till barnen har vi sagt. så ingen press vilket är skönt.

Fast visst finns det saker man vill ha men de är för dyra att önska sig sånt man köper själv. har dock bebisinhandlande att göra men kan man gör när bebisen ploppat ut. babysitter och sånt.

Oväntat...

Hur fan tänker folk i Olofström egentligen?! Osympatiska f*cks.

Micke blev nedslagen och rånad efter hockeyn när han skulle ta bussen hem. Han fick krypa på marken typ 250 meter  för att någon skulle se honom men ingen hjälpte han. Går man inte fram til någon som ligger på marken och skriker på hjälp?! 1,5 timme låg han där.

Som tur va kom jag förbi. Eftersom han inte kom hem i tid och inte svara på mobilen blir man klart orolig, ja om man vanligtvis är duktig vid att meddela om det blir ändrade planer..



Micke började jobba idag, bara sådär. Hade blivit missförstånd mellan arbetsförmedlingen och britt men men nu är han igång på sitt gamla jobb.

Snart vecka 34, tiden går snabbt och ryggen tar död på mig. Sen att behöva gå upp 10 ggr per natt är inte jätte kul det heller. Mitt hb va skitkasst förra gången så hoppas på det ått upp igen. det va nere på 100 har annars 147 cirka.