Flytta & Packa...

ja du. Vi ska flytta!! Yes säger jag bara. Fick "lägenheten" . Eller det är marklägenhet eller vad man säger, radhus kanske. Men de sitter inte ihop. Så jävla fint hus med. Högt i tak i alla rum. Och torktumlare :D Blev vi jätte glada för. Annars tar tvätten jätte lång tid att torka. Speciellt när man tvättar vagnen.. Kan ta upp till tre dagar för de att torka.

Ska göra oss av med en massa vi INTE behöver. Man behöver inte spara allt. Micke är på jobb ida och Anton busar med katten för tillfället. Hör hur han sitter och skrattar på sitt rum..

Sitter och försöker hitta sånna möbler vi gillar men inte alls lätt..

Pussycats and mice...

Usch usch.. Rambo kom in och la en stor mus mitt på golvet. Blödig och inälvorna hängandes ut ur magen. Han kände sig duktig men jag slängde bort den. Hatar när de kommer in med möss och sånt skit.

Har spytt hela morgonen. Vågar knappt äta. Rädd för det kommer upp igen.
Var på sjukan igår med Anton igen, öroninflammationen hade börjat släppa. Han hade fått en infektion i halsen men kunde ej ge penecillin mot det. Fick Bricanyl som ska underlätta.

OBS!BIVERKNINGAR Adrenalinrus i en halvtimme. Så Anton kommer bli som galen och sedan antagligen krasha gott i sängen.. Hehe..

Vissa folk är bara för mycket. Grade A bitches... Man försöker göra allt för att vara trevlig och vänlig men vad får man tillbaka. Skit helt enkelt.. Well Well....

Öroninflammation...

Igår bar det av till akuten i Karlshamn. Men där fanns inga barnläkare tillgängliga..  Anton syresatt sig inte direkt som han skulle 92%

Fick åka till Karlskrona. Tog ett tag men fick träffa barnläkare på akuten där. Anton lät rosslig i lungorna plus han hade öroninflammation. Stackare! Sånt gör ju svin ont. Och inte konstigt han varit så gnällig då. Men nu ska han äta Kåvepenin i fem dagar. Efterkontroll om någon månad. Men som tur va får han vara på dagis ändå. Det smittar inte. Han har mycket roligare där med sina kompisar.

Ska ha prov om någon timme. KL 10. Lite spänd om man kommer ihåg allting nu. Kan bara gå åt två håll. Riktigt bra eller rätt åt helvete.. hehe.. Men känner mig rätt så säker på allting. Ska bara komma ihåg rätt stavning på alla medicinska namn. Latin är inte det lättaste.

Subcutan, intravenös, hepar, cor...

Alla medicinska termer åker runt i huvudet just nu. Ska ha prov på tisdag så gäller alla plugga in precis alt och lite till. Tur Micke kan förhöra mig på det. Anton har inte alls mått bra nu de senaste dagarna. Sover knappt och vill knappt äta. Hoppas han blir frisk snart. På ett dygn kanske han sover 5 timmar men ändå orkar han vara uppe och busa.

Idag ska vi kolla på två olika hus. Får se om det är några intressanta. Ett i Jämshög och ett inne i Olofström..
Om någon vecka kommer min älskade syster upp. Vi har lov samtidigt och så jobbar hon inte. Va skit längesen vi träffades. 13 juli va nog senast. Inte kul att bo så långt borta från henne..

Snart dags för mina hormon tabletter igen. Hyve vad jag bävar mig. Blir så jävla trött av dem plus må illa hela tiden. Det håller i sig en vecka efteråt med. Så princip illamående var dag nästan. Men hoppas man slipper ta dom allt för länge. Mensvärken försvann ivarjefall efter man ätit dom..Ganska konstigt. Men bra..

Lilla Anton sover nu efter mycket jobb. Kan inte vara lätt. Men man gör ju allt för de små. Är ju ens vackraste ögonsten.

Husesyn..

Idag var vi och kikade på ett hus på Karlshamnsvägen 12 men det var för litet för oss 146 kvm men bara två sovrum.
Var jätte fint annars men vi vill ju ha med tre sovrum så...

Har märkt att saker omkring en växer till ngt annat än vad som egentligen är.

Den såkallad två vägs kommunikationen. En säger en sak men tio personer fram är det inte alls samma sak. Därför skall man alltid gå till källan av allt. Men det uppskattas inte heller. Tycker det är så mycket bättre än att tro på skvaller.
Sen blåser vissa folk mer i liv i småsaker som inte alls stämmer. Varför göra en tupp utav en fjäder?

Om du påstår ord är otrohet så har du fel. Jag har aldrig varit otrogen och vill aldrig göra det. Jag älskar Micke och vi är alltid ärliga mot varandra. Skulle aldrig vilja knulla dig även om det du påstår. Varför? Det Micke har är tio tusen gånger bättre än något. Tycker inte om mansgrisar.

Så forstätt du gnata och spira med dina lögner för Micke & jag vet vad som är sant.

Känns mer som du försöker blåsa eld i annans rikting för att du själv inte ska åka dit.

Tycker vi allihopa kan lägga ner så var och en går till sitt...Blir så trött att inte ens vuxna människor kan komma överens och en sådan bagatell ska bli till hus i helvete... så jag ska inte nämna något mer så kan väl ni med sluta? Rätt kort och gott... var vuxen för en gångs skull..

Hemma med två sjuklingar..

Idag fick jag ta en VAB dag. För Micke är så pass sjuk han ej klarar av att ta hand om lilla Anton. Tur man inte är lika sjuk då själv längre.

Fortfarande positiva test från MF misstänker jag annars e jag fortfarande gravid och läakren såg fel. Mitt ultraljud blev uppskjutet en vecka så måste ringa till Karlshman för att få tid där istället. Orkar inte vänta över två veckor. Ska börja med andra vitaminer med som ska hjälpa.  Förhoppningsvis får vi en irdentlig utredning hos gynekologen i Karlskrona för här verkar dom inte bry sig alls. Trots upprepade missfall. Är ju bara cirka 1% av av alla som får det. Många läkare tror det beror på blodpropp i moderkakan eller man ej har någon progesteron i kroppen vilket behövs när moderkakan ska ta över för gulhinnesäcken. Finns inga konkreta studier men vissa har varit framgångsrika. Hoppas bara man får en bättre läkare nu som hjälper en.

Livet känns så orättvist, varför blir alla andra gravida utom vi. Tillomed de som inte vill ha barn alls..

Grattis till Mia och Fredrik, jätte kul Hugo ska få syskon. Linn och Robin med har blivit gravida nu efter ett missfall. Blir ett syskon där med..

Hur länge ska man orka?

Tog sista tabletten igår. Måtte detta hjälpa oss. Vet ej hur länge jag orkar kämpa. Bli besviken, arg på mig själv. Det är JAG som är trasig men inte fan vill någon laga mig. Det kommer när det kommer.... Men vi vill nu.

Mensen ska koma på torsdag, Hoppas den inte gör det. Annars nya tag, ny karta tabletter och mer väntande.

Just ja sen måste man ju ha sex också. Glömde jag. Fy fan va komplicerat det blev nu, ska man orka med det med... Hrmm...

Jag är hemma & förkyld typ,Mega förkyld. Tappat rösten, feber,skakningar och hela halsen är svullen plus omådet runt ögonen.. Hoppas det går över för jag vill till skolan. Hade jag inte haft såont i kroppen hade jag gått ändå. I risk om att smitta andra...


Hade en jätte jobbig dröm. Fan va jobbigt, nu kommer allt tillbaka. Och själv är man med. Ingen som kan trösta en. Helst av allt vill jag bara glömma.  En våldtäkt ät någon man vill glömma,speciellt om man varit med om 2, och ena gången va det gruppvåldtäkt.. Men ena killen sitter bakom lås och bom..