Värmebölja..

Guud vilken hetta man ska stå ut med, AC:n i bilen vill inte funka... Den drog bensin som fan idag, en halv tank fram & tillbaka till Helsingborg, men vet inte om det är för vi nyss satt på nya däck.

Anton blev jätte glad när jag, men lite besviken på att pappa inte var med men han jobbar ju hela dagen lång.

Jag & Anton har käkat en massa isglass, svalkar gott.

Funderar på att köpa pool till nya huset. Har ju stoor trädgård så får plats med en riktigt stor. Har ju cirka 2-3 mil till havet och där är alltid fullsmockat...

Längtar till augusti, då flyttar vi till vår gård och syrran flyttar hem till Sverige från England.. Jippie! Ska nog ha rutin ultraljudet i augusti med någon gång. Är i vecka 11 nu och har inte ens ringt Bm för inskrivning men ingen brådska..

Lilla Pyret!

Ultraljudet gick bra fick träffa en skit bra läkare och han var jätte trevligt och förstod min oro.
Pyret låg förvisso och sov när vi gjorde ultraljudet, han försökte butta på "den" men ville inte vakna.Flaxade lite med armarna dock. De små som va där. hehe...

Skön att allt är som det ska och en stark hjärt aktivitet.

Vill skänka en tanke till Fredrik & Martina som förlorade sitt barn. Vi tänker på! Och min kära kusin Helena som också förlorade sin bebis i sista veckan för cirka en månad sen. Älskade små änglabarn...Hoppas ni kan klara er igenom det på något sätt.