Eko... eko..eko...

Flytt för fullt. Slutspurten nu ju. Blivit av med sängramen nu så skönt att slippa slänga den, va ju helt ny.  Fcik tid hos läkaren idag och så se hur allt är. Ska dit halv fem. Kanske kan få smärtstillande eller något, så man kan sova på nätterna.



Här ekar i lägenheten hemskt mycket. Tomt. Men skönt är det. Imorgon ska man överlämna nycklarna till kära Anna. Och Micke ska lämna sina till den som ska ha hans. Slipper man det sen. Men det är tråkigt att behöva städa. Men ja man blir nöjd när man är färdig. Imorgon så har man flyttat helt. Lämnat denna skit stad Landskrona bakom sig. Hell yes!


Morgonstund har sannerligen guld i mun!

Härlig morgon. Vaknade halv sju och oerhört utvilad. Upp och la in en maskin tvätt. Ska ut och ta grejorna i bilen så fort jag druckit upp mitt te. Älsklingen ligger & sover. Kunde äntligen sova hela natten igenom utan att vakna. Hade inte ont denna natten. Göttans kanske därför man är pigg. Även om jag har ont nu.

-7 grader är det här nu. Uppfriskande! Snön ligger kvar som ett tjockt stort duntäcke. Vill ju det ska bli sommar, vill plantera mina blommor och grönsaker nu!.

Saknar min lilla guldklimp men får träffa han om någon timme bara.

Likgilitig?

Var en period i mitt liv då jag inte brydde mig om någonting. Inte ens mig själv, förlorade mig själv där på botten av allt skit. Mest av allt egoistisk. Känns skönt man lämnat den biten bakom sig för man omgav sig med bara sådana vänner och älskare då. En likgiltig pojkvän är det värsta som finns för dom gör precis ALLT man inte ska göra och jag var väl medveten om det. Självplågeri eller ett sätt att hitta självömkan i det mörka intet. Har ju bara bevisat för mig själv att hat verkligen kan äta upp en så mycket, förstöra allt man byggt upp och allt omkring. Vill aldrig tillbaka till det livet, aldrig! Har stirrat döden rätt i ögonen och då kanske man vaknar upp.



[I'm backing out, I'm no pawn
No mother fucking slave to this
Never lied
Never left
Never lived
Never loved
Never lost
Never hurt
Never worry about being me, or anyone else
Not a care, no concern, don't give a shit about anything]    En liten flashback bara......




Tyvärr ingen bra dag idag, varför vill jag inte ta här. Personligt. Vi två sammanflätade till ett men det blev stulet
från oss innan vi ens fick chansen att njuta utav det. Livet är allt bra orättvisst.Oändligt många tårar. Svider som fan ända in i själen.

Älskar dig är så lätta ord för att beskriva vad jag känner. Att få andas in samma luft, sova bredvid dig. En känsla som inte går att beskriva med ord. Lust. Passion. Längtan. Skratt. Leenden. Berusande fjärilar i magen. Vackert. Om man kunde ta en bild av känslan och kunna behålla den för evigt, då skulle jag ta en bild på Anton. Han är vi två, vår kärlek som skapat något så underbart vackert och känslan av att vara mamma är så överväldigande. Inte kunde jag föreställa mig det här något så fint. Meningen med allt. Så lyckligt lottad att ha en sån fin familj.








Nu har vi flyttat!

Äntligen. Och det är jätte skönt och framför allt lugnt sov riktigt bra vaknade halv åtta och utvilad. Idag åt vi frukost tillsamman allihopa.Minns inte senast vi gjorde detta.

Nu kan Anton gå själv, ser så söt ut och när han små springer från rum till rum.

Micke är nere i Landskrona och hämtar saker. Jag & Anton är här hemma  huset och busar, men Anton vill bara städa och torka alla ytor som går. Himla kul med städandet. Tänkte gå ut men har 15 cm snö i hela trädgården och Anton har ju inga snöskor direkt. Bara gympadojjor. Får bli senare i veckan när vi hunnit shoppa. Allt är ju stängt idag.

Happ nu kom  Anton och skulle tvätta mig med en våtservett. Haha.. Himla gulligt.

Winter wonderland

Igår så skulle vi åka från Åstorp hem till Landskrona. Det tog väl 1 timme och 40 min. Vi körde lilla vägen via Rydebäck och Glumslöv. Jo vad hände vid Rydebäcks rondellen då. Ha jo det gick inte att stanna så vi körde rätt upp i rondellen och fastnade nästan där. En annan bil bakom oss gjorde likadant när vi kommit loss. Tur det inte var en hög kant så vi pajja bilen för vi ska byta in den idag när vi hämtar vår nya fina bil.



image32
Såhär ser den ut vår nya bil...

Idag ska jag & Anton städa igen eller ja gå igenom va vi ska ha kvar och slänga allt annat.
Har köpt en till soffa och ett jätte fin indiskt stort bord med plats för sex stycken. I helgen flyttar vi äntligen och vi skall sova där uppe över helgen så vi får iordning är så fort som möjligt, sen tillbaka till Landskrona på måndag kväll. Nycklarna för lägenheterna lämnar vi den 28:de sen ska vi nog en sväng till danmark dagen efter. Enda helgen vi är lediga ju:P För helgen därefter ska vi fiska och sedan har vi ju middag den 12 april. Massa folk och barn som kommer då. Hoppas bara maten blir god! Men kan ju skylla på Micke annars.

Hittade en rolig bild på Anton, iofs gammal men han tyckte om att krypa upp i korgen på vår andra vagn.

image33

Härliga vår med snö?!?!

Jaha då haft en riktigt bra helg. Igår var vi hos Sara & Daniel. Lilla Saga som va pytte ytte liten.Så söt men hon sov mesta dels av tiden. Och Jamie. Värsta energi knippe. Som Anton då.. Haha. Vi hade jätte trevligt, och jätte god mat. Tack Sara & Daniel. Lär bli fler gånger.
Har en inplanerad middag cirka en mån framåt, 12 april. Blir det fullt hus med massa barn :) Inte helt fel. Micke hoppas det är fint väder för han vill grilla. Gick igenom Antons gamla kläder. Då blir man ju lite sugen på en till. Men får vänta tror jag. Just nu har man fullt upp med annat. Får låna lilla Saga kanske. hehe


Nu ska jag gå och fixa mig och hämta Anton. Jävla väder ute alltså. Kunde fått vara sol och vindstilla å varmt.

[Fett stort BLANKT]

det är så tyst i mig

säg orden

som får mig

att finnas

ett tag



Felstavad, ogjuten, missanpassad, oslipad diamant? Därför du avskyr mig så mycket, för jag inte är stöpt efter din lilla form?


Lägger sig i hela tiden och kör över en med en ångvält? Varför, tror sig alltid veta bättre? För vad pga ålder? Jag bryr mig inte om din jävla livshistoria och dina fuckups?  Fakta är vad jag bryr mig om,FAKTA. Man kan inte leva genom andras misstag. Dessutom hur många äldre har lyckats? Screwed up giftermål, barn som missköter sig osv. Rynkor. HAHA.. Nej men dont get me wrong. Varför ska folk alltid invadera ens privata sfär. Ärlighet? HA du e bara en bitch och osäker och måste få andra att må dåligt verkar det som.  Öpnnar munnen utan minsta tanke på att det sårar. Och för vad? Vem tror du att du är egentligen, guds femte apostel? Give it up! Gå och predika för någon annan vettja. 

Have a nice day!


Utslagen hjälte

Idag har jag & Anton storstädat, rensat och packat lite. Sen myste vi bägge två i sängen och Anton slocknade på någon sekund. Hämtar nya bilen på tisdag med, ska bli skönt att bli av med den vi har nu. Den är ju rätt liten. Söndag ska vi hem till Sara & Daniel, Jamie och lilla lilla Saga. Hemskt väder idag och det regnar fortfarande, vi som tänkte gå ut och gunga. Det dröjer nog inte länge nu tills Anton går helt själv. Blir fler och fler meter han klarar av själv utan stöd. Hålla han i handen går det hur bra som helst, dock har han inte lärt sig helt med skorna på så kan snubbla ibland. Har börjat planera festen i sommar lite smått. Jag & Mixke slår ihop våra födelsedags fester så blir en del folk vi bjuder uppåt 60 stycken eller fler. Men troligtvis inte en massa som kommer. Under juli månad har de flesta semester och upptagna. Men blir väl åtmindstonde runt 30 stycken. Så ska en runda till Köpenhamn och handla lite öl, vin och skumpa.



image31





Härliga sol...

Sitter på balkongen i bara linne och njuter av en kopp kaffe. Så varmt här är. Solen bränner mot huden. Härligt. Sommarminnen kommer tillbaka och hungern efter varma solmogna jordgubbar. Rulla i sommarhöet.. Hehe.




Måste bara ge tummen upp för Daughtry en OTROLIGT bra grupp. Måste höras.

Idag är man barnledig. Lite skönt det med. Men saknar alltid Anton när han inte är här.

Show me what yo´ mama gave U!

image28




Jaha, underbart, nu har man fått dille på rockar brudar ;P Men inte finns dom någonstanns. Och såklart tatuerade brudar. Vackert. Hon Kat Von D e så himla snygg.. men men drömma kan man väl få?

Idag tog jag & Anton lång sovmorgon till klockan elva, mysigt var det. Sen gick vi en liten promenad, handlade glass och lite annat. Kom hem och myste i sängen och Anton slocknade. Varit vaken i 8 timmar isträck klart man blir trött när man är så liten. Sara & Daniel har nu blivit föräldrar till en liten Saga som är född i vecka 35 har jag för mig. Hon har sond för tillfället men om allt går bra slipper hon den snart. Ska åka och hälsa på dem snart. Kunde inte låta bli att handla lite kläder. Blev en kass eller så. Hehe älskar bebiskläder. Dags att sova för lilla Anton nu.

image29

Predestinerad?

Samfundsfundamentalism
omöjliggör själars frihet att växa
till de höjder de är predestinerade för


När längtan långsamt
smälter som den snö
som varligt föll
då doftar det lavendel
av kärleken som höll

segrade mot världen
levande och varm
trots bister råkall vind
vänder vi mot våren
hoppets rosenröda kind

andas nya dofter
genom tvåsamhetens själ
i visshetens trygga hamn
förundrad över glädjen
att väcka morgonen i din famn



Kan inte låta bli och tänka på ödet, förbestämt? Isåfall kan man ända sitt öde? Jo visst jag tror på ödet om upplevelser och människor, att alla dom man träffat kommer man att träffa någon gång i livet. Blir det ej nu blir det då.. Det är nog något man aldirg kan påverka. Men man kan säkert påverka annat. Kan skriva om detta i timvis men orkar inte.

Flytten börjar närma sig. Ska hitta något staket också inte det lättaste. Går lös på 10-15 tusen. Skit kul. Hade man kunnat göra annat för men det gäller vår sons säkerhet då kvittar priset. Sen blir det intensiv på körkortet. Hoppas man klarar det, lätt som en plätt. Blir galen på min mobil kan ej skicka sms.. Knas.. Alla elektronik aparater ska klödda i närheten av mig. Måste köpa ny mobil också för nu lånar jag mammas gamla för min nya gick sönder rätt så snabbt. Sånt är fan skit.




En sjusovare brevid mig i sängen...

Har fått jobb men funderar ändå på det en massa frågor att reda ut, dom vill jag ska börja jobba NU direkt vilket inte funkar för vi ej har dagis åt Anton.Plus vi håller på att flytta. Me springa runt i kostym & fjäska för chefen njaee..

Företags ansvarig? hmm.. låter väl toppen med ansvar för de andra säljarna och för Blekinge. Men det är så nystartat att ja man vet aldrig om det funkar i längden. Sen måste man besöka företag också. Mindre roligt. Och mer körande. Och Blekinge är ju stort och inte tätbefolkat.


Igår hämtde vi nycklarna, himla glad jag e nu. Men visar sig att vi behöver 80 meter staket, gaaahhhh... Så får slänga ut sex tusen på staket. Men det är för Antons säkerhet såklart.  En liten båt ska vi med skaffa att ha på sjön, kunna fiska lite plus vi har nära till Harasjömåla. Skulle flyttat grejorna från Mickes lägenhet igår MEN alla flyttbilar och täckta flak var uthyrda för alla flyttade tydligen. Så Patrik skulle hjälpa oss påskhelgen istället plus han fixade bil vi kunde packa i. Längtar så himla mycket för är är ju himla mysigt. Jätte snäll granne som kom över med en liten present till Anton och ett välkommen kort till oss.  Vi körde också in till Karlshamn och  käkade mat och tittade runt lite. Såg ut mycket som Nora med tanke på hur husen var byggda och bergen. Kände mig som hemma igen konstigt nog. Så skulle man shoppa fick man åka in till Karlshamn för där fanns ju allt. I Olofström fanns väl bara hälften av de affärer man vill handla på. Bra 2,5 mil in så ingen lång sträcka alls. 

Men men funderar ivarjefall en massa på jobbet, är det rätt för mig? Sen att dom vill jag ska börja NU direkt, funkar inte alls.

Haha klockan är tjugo i tolv å Micke sover fortfarande här bredvid mig i sängen... Omöjligt att väcka.