It's been a while...

Inte haft tid å sitta vid datan direkt. Mycket som hänt ju. Flyttat har vi gjort och det är mega skönt! Mycket plats. Ska bara få klart de två sista rummen.

Efter ultraljudet blev datumet framflyttat tio dagar så nu är det 31 jan som gäller. Ungen kommer väl 3 feb på Antons födelsedag.. Är meningen vi ska ha kalas för anton den 30 jan, han blir ju tre.

Men tkr inte uträkningen stämmer för då visade mitt test positivt innan man kan se man är gravid, typ när jag haft ägglossning. Kanske bara en liten bebis som Anton. Är i vecka 20+6 idag och igår kände Micke sparkar, eller ja första gången han försökte känna. Med Anton kände han nog någon vecka senare men då försökte man känna efter oftare..Min livmoder är stor ivarjefall, så ligger på övre kurvan i v 20 hade jag ett mått på 21 cm en bit ovanför naveln och det är normal måttet i v 24. Men ska bli skit spännande att se om det är en pojke eller flicka. Anton vill ha en flicka säger han. Liggkorgen till vagnen är fixad, den sa bara hämtas ut. Vaggan har vi med fått hem och bilstol med bas, de hade ju rea så man får passa på.

Inte känner jag för att rusa omkring höggravid och i juletider å handla.. Men nu har vi allt det väsentliga hemma till bebisen, ska önska oss resten i julklapp..
Tror det är en babysitter,babygym,badhjälp som vi fattas..


Ska snart gå och börja fixa till mig ska på kalas hos svägerskan, hon har kalas för sina två äldsta söner..

Så ska väl stryka lite kläder, packa väskan osv...
dags för en kopp kaffe kanske?

Min stora syster Jasmine fick en propp i benet häromveckan, hon har jobbat för mycket. Tur det upptäcktes snabbt för de hade kunnat gå upp till hjärtat annars..