Min kropp är så trött och mitt hjärta det värker.

Så trött att jag gråter inombords... tankar på vad som komma skall gör att det ryser ända in i ryggmärgen. Ska försöka göra allt för att skjuta upp den dagen. Jag som verkligen vill ha fler barn, vägen dit kommer förmodligen bli jobbigare än förra gången. 2 missfall, men nu vet vi anledningen till varför. Jävla sjukdom. Skriker högt i mitt huvud. Jag ska klara detta! Ska slåss.. Måste vara så frisk som möjligt för mitt barn, för mina kommande och för mina närmaste. Dessa kramper och fejkade leenden. Tittar på min ögonsten, mtit älskade barn. Han är mitt allt. Så vacker och så liten. Ska göra det för hans skull... och för mig själv. Mår bara dålig dagarna. Känns som knivhugg i magen.  

Never leave me, dont desive me. Now that I found that I am weeker there.

du berör

vidunderligt nära

när du nuddar vid

min nakna hud


fängslad är jag

av förälskelsens bojor

där ytan svindlar

och tankar inte riktigt förmår något annat



Jag önskar jag kunde ge dig precis allt, men bara allt jag har. Mitt hjärta, min själv, mina skratt, mina tårar, mina kramar,pussar,omtanke, mitt slarv, mitt allt ja..

än vi


Bye Bye Skåne...

Jag & Micke är ett par igen, vi ska flytta till olofström till ett underbart hus med sjöutsikt. Och cirka 100 m ner till badplatsen vid sjön. Ska bli så skönt att komma bort från Landskrona och allt skit i denna staden. Vill att Anton ska växa upp på en trygg plats och det kommer han göra.  Vardagsrummet och köket är kombinerat och öppet. med cirka 4-5 meter takhöjd och utsikten ser man från altanen, vardagsrummet,och två av sovrummet samt tvättstugan. Sen ligger där ett sovrum på framsidan och några fönster från köket som vetter mot den härliga gamla skogen.



Nu ska jag dra ut å ta en fika...

Har flyttat nu

Ja nu har man flyttat och kommit iordning lite smått. Har dock lite grejor kvar hos mina föräldrar och hos Micke. Mest kläder. Anton kan gå själv nu om man håller honom i en hand och ahn kan stå helt själv. Hans nya ord nu är LAMPA och han älskar verkligen lamporna och knapparna. Och att titta på mat som står i ugnen är himla roligt det med. Snart blir det dags för inflyttningsfest när jag fått iordning på mer grejor. 

Saknar att känna doften på kuddarna bredvid, någon som hjälper en med å nå sakerna på högsta hyllan. Istället så har man härlig bebis doft, någon som drar ut sakerna på lägsta hyllan.. Hehe någon som stökar ner och ger ifrån sig härliga skratt. Och som håller en vaken hela nätterna.


Whole again...

It was all going so well
Before you came
And you told me you needed space
With a kiss on the side my face
Not again


Maybe im just no ready to fly?

Hämtade nycklarna idag till den nya lägenheten. Så himla skönt så bara dags å börja flytta.