Jävla idioti..

Jaha fick Micke ett samtal från polisen imorse.. Antagligen de som var här tidigt imorse och knacka på, men vi orkade inte öppna. Blev rätt sent hemkomna från Åstorp.

Men tydligen hade någon snott Mickes moppe och kört ner den i havet i Hällevik.! Schysst..
De hade gått in på jobb och tagit den. En sak om man snor och slänger den i buskarna men den hade lgeat i havsvatten hela natten och redan börjat rosta. Bara att slänga på soptippen och köpa ny. Tur det var en begagnad och inte helt ny.

Idag ska jag stor städa, inte för jag känner för det men mina föräldrar kommer på lördag med saker från Åstorp.
Ska ut till huset och ställa lite saker där. Ska eventuellt ta med möbler härifrån. Sånt som man inte måste ha de närmsta två veckorna. Är jätte trött och har ont i ryggen, ska sätta på en film så Anton sitter till ivarjefall 30 min så jag kan vila lite med honom.

Just nu ligger Anton på golvet och pratar med Selma (vår hund)..

Yum yum gimme some!

Har pajjat ryggen igen på något j*vla sätt, ont som tusan gör det. Ingen hemma som kan ge mig massage, gubben jobbar till 2 inatt. Bakade lite scones innan, mumsigt värre att äta dom direkt ur ugnen. Tyckte anton med.

Anton pratar mer och mer för varje dag. Meningar blir det med. 2-4 ords meningar. Han börjar säga till hunden en massa med.

Sitt och stanna och tyst!
Famor - Farmor

Momo- Mormor

Memmi- Emmi hans moster

Minna- Jasmine hans moster

Manni  - Mauri hans morfar

Elma- Selma vår hund

Bita- Äta
Mat - mat

Taktor- Traktor
Bada
Tanka
Pengar
Banpogam - Barnprogram
Bompa- Bolibompa
Mumin
Fisk
Bebis
Blås
Mapp - Napp
Bomma - Blomma
Han sätter ju ihop en del små meningar.
Jag bita den
Plocka bomma
Vovve sitt, Vovve stanna
Kom tisse- Kom katten
Åka bil


Varför är män i uniform snygga? Eller ja kanske bara Micke som är extra snygg i sina kockkläder. Är det mina graviditets hormoner som får mig  att känna extra pirr i magen när han kom ut i sin kock uniform ida?

En del blir så förvånade att vi fortfarande är så kära. Men det är väl klart, nygifta, har en underbar son och ska få ett barn till. Har en underbar relation. Vi är bästa kompisar också tror det spelar stor roll och vi blir aldrig trötta på varandra. Och gnistan tänds på nytt hela tiden.

A boy or a girl?

Madame Zaritska, using her mystical powers, has the following prediction:

The day you deliver, outside will be shiny. Your baby will arrive in the evening. After a labor lasting approximately 19 hours, your child, a girl, will be born. Your baby will weigh about 13 pounds, 11 ounces, and will be 20 inches long. This child will have medium blue eyes and fluffy black hair.




Får väl se om det stämmer, men 19 timmars värkar låter inte kul :P

Babystuff

Va på Babyproffsen innan idag och kollade va dom hade inne och kollade beställningstiden på liggkorgen vi ska ha. Som tur är va det ej lång tid för vi ska ha i januari. Hittade en säng vi ska köpa och ett sköbord, ett rejält med skåp och lådor och stor yta att byta på. Men får bli när vi flyttat, onödigt att släpa på det två ggr. Micke tyckte att emmaljungas liggkorg i läder va snyggt, de hade vitt och svart. Sådär tyckte ja men man kan torka av det lätt. Undra om det solbleks svårare än vanligt tyg. Fanns en massa fint man vill köpa men måste först kolla igenom allt vi har kvar sen Anton va bebis. Men har gett bort och sålt lite med.


Sammandragningar idag med, har ju inte UVI så vet inte va det kan bero på även om det är vanligt men får det så ofta. Får ta det lugnt helt enkelt.

Längtar som f*n tills vi flyttar, det är så trångt här hemma.

Förkyld och halsont.

Vaknade imorse med ont i halsen, lite smått förkyld. Känner mig tung i huvudet, är väl det kvava vädret.

  Något som Anton skrev...

"bb b b bbbbb  bcvvvtttttyyklös sssbbb jrte3qqqqqqwweerrttutuiiiiiiiiiäääääääääddssaaaaaaaddddddddddddddddddddddddddddddddddoo"



Det här jäkla tröttheten försvinner inte som de ska göra runt den här tiden. Lika trött fortfarande som jag va innan. Men det jobbigaste är nog att jag får så ont hela tiden, kan inte anstränga mig alls. Lyfter jag en matkasse får jag ont i magen, samma  gäller Anton. Kan inte bära på honom utan att få riktigt ont. Lite jobbigt när man snart ska flytta, kan jag knappt göra något. Inte lyfta tungt ivarjefall.