Wearing my heart for everyone too see...

Börjar sakta landa nu och känslorna börjar sakta lägga sig.Men befinner mig fortfarande i en slags dimma och beskyller mig själv. Allt är mitt fel känns det som och vad är det då jag gjort fel.  Tredje gången gillt brukar det säga men inte för vår del. Verkar som vi aldrig kommer få uppleva den härliga bebisdoften igen. Sitter inte här och beklagar mig och tyck inte synd om mig heller. Jag skriver bara här för att ventilera. Det känns skönt att få ut sina tankar. Känslorna är blanade. oerhört rörigt i min kropp. ledsen, arg, förtvivlad, förbannad. Hmm nya tag? Just nu vet jag inte. Orkar man igen? Tillslut gör man väl det men känns som en enda stor uppförsbacke nu.. Kroppen har inte fattat jag inte är gravid längre. Magen v'äxer, mår illa, halsbränna, konstiga bebisdrömmar och alla dessa tårar. Min kropp skriker efter att få tillbaka barnet. Man blir väl bättre tilslut. Någon gång...

Ringde för tid av utredning vid upprepade missfall. Så var telefontiden slut, tyspiskt.. Fast dom skulle ha öppet till klockan tolv. Det var jobbigt att stoppa undan bebiskläderna vi köpt med. Det är som man stänger en dörr, får ett avslut men jag är lika ledsen för det.

Inte har man en riktigt bra vän heller här. En axel man kan gråta ut över. Alla säger ni har ju Anton. Jo klart just därför. Han är det finaste vi har och därför längtar vi ännu mer till nr 2. Vi vet ju hur det går till och hur det blir. Man vill ju bara ha någon som stöttar en i detta. Mina systar e så fina och finns alltid där för oss men dom bor en bit bort.  Min äldsta syster donerar tillomed ägg till oss om mina inte är dugliga längre. Så fin tanke och hon vill ju oss bara det bästa.
Bara stötta utan att dömma och peka finger.

Nej, inte sitta här och slöa. Måste packa! Imorgon får mna träffa sin älskade Anton. Mamma & pappa saknar honom såååå oerhört mycket. Hatar att vara ifrån honom..

It's been a while...

And everything I can remember
As fucked up as it all may seem
The consequences that i've rendered
I stretched myself beyond my means

And It's been a while
Since I can say
That I wasn't addicted and
It's been a while
Since I can say
I love myself as well and
It's been a while
Since I've gone and fucked things up
Just like I always do
and it's been a while

Why must I feel this way?
Just make this go away
Just one more peaceful day






Bittersweet

Jag föraktar mig själv
Min kropp
Jag ser mig i spegeln
Och hatar
Besvikelse
Bitterhet
Ilska
Hatar
Föraktar
Mig själv
Min kropp
Som inte kan bära ett barn



Var på ultraljud med Rambo igår, såg ut som innan ungefär. Blodproven får vi svar på måndag med. Dom hade ju glömt bort att säga han fått lugnande så när vi kom hem var han konstig. Vinglade, trillade och andades konstigt så vi ringde till dom direkt. Så sa dom det va pga det. Kunde dom väl sagt när vi var där. Men men nu är han som vanligt igen.

Hoppas man kan få svar på sina frågor framöver, hoppas mina blodprov är klara. Får ringa på måndag och se vad dem säger för något så man kan börja med medicin. Anton ska börja dagis den 18 augusti. Snart det.. Spännande. Ska dit på besök runt den 11 aug, när dem öppnar igen. Jag börjar plugga den 20. Emelie ska med gå samma som mig så kul med någon man känner. Hoppas bara det är ett dagis han trivs på så man slipper byta, är ju fullt överallt. Plus ena dagiset har lagt ner så dom barnen måste dom flytta runt på.. Här finns så mycket barn men inga dagis. Inga dagmammor heller har jag märkt. Dom kanske borde börja med det.

Imorgon blir jag 20 år. Jippie. Systemet nästa. Haha..
Ska ner till Malmö och hälsa på kära syster Emelie. Var ju länge sedan. Danne med.. Hoppas dom tycker om sin present.


Har lärt mig nu att man ska aldrig ta ut glädje i förskott!

Bakslag...

Man skall aldrig tro att faran är över när det är som bäst.

Mår så dåligt just nu. Min underbara mormor har fått lungcancer, i bägge lungorna.
Hon har inte lång tid kvar. Är helt knäckt nu.

Be happy don't worry...

Har fått den låten på min hjärna. " Ohh ohh oh oh Don't worry be happy. dodododoo"....

Grymt skön låt faktiskt. Gick upp runt halv sex idag. Städade huset. Micke & Anton ligger och sover fortfarande.. Usch igår snubblade Anton när han skulle gå mellan sofforna och Micke. Han tryckte sig nog fram mellan glipan så blev det för snabbt så han slog läppen. Usch med blod där kom.. slog nog i undertänderna i överläppen. Lätt hänt gjorde jag ett antal ggr. Men började nästan gråta. Tror nog jag blev mer rädd än Anton. Han va ledsen i 1½ min sen sket han i vilket och fortsatte leka.. Lite svullet ett tag men inte nu längre som tur är. Inte kul att ha fläsk läpp..

På lördag blir jag faktiskt 20! Snart är man kärring.. Morsan kommer hit snart. Pappa skulle till Emmaboda och jobba så han släpper av henne här. Trevligt med lite sällskap. Ska jag passa på att göra sånt som inte funkar när Anton är själv med mig. Som att måla och sätta upp hyllor. För då har ma ingen uppsikt över han för han sitter ju aldrig stilla. Micke ska jobba ida.. Ingen semester men man jobbar ju så mkt man kan.. Han ska vara ledig en vecka i början på augusti med. Men då har vi fullt upp med å fixa inför dagis start och skola osv.

Är på så bra humör för tiden. Funnit inre balans. Det går ju som man vill nu. Toppen!


Äntligen är missen hemma

Har du pojkvän/flickvän? Ja, sambo
Är du kär? Ja det är jag
Hur tidigt stiger du upp? Runt sju, åtta
Vem/vilka vet mest om dig? Det gör nog Micke, min sambo
Gillar du att slåss? Nej
Vad ska du göra ikväll? Ta ett dopp i poolen
När var du senast full? Det var ett tag sedan, någon månad kanske
Har du utländska föräldrar?  Ehmm Pappa är finsk.
Var har du ont? Har ont i magen, fast på ett positivt sätt
Är du bra på att måla? Japp e bra egenskap jag ärvt av mamma
Vem kramade du senast? Anton såklart
Vad längtar du till? Längtar till 13 juli, bli jag 20, till den 25 juli när vi ska upp till mina släktingar i Örebro och när bebis nr 2 kommer...
Vad heter dina husdjur? En katt som heter Rambo, sen en lite kissakatt vet ej va hon ska heta, inte kaninen heller. Sedan är vi stödhem för en honkatt, hon bor bara här tillfälligt, Missan heter hon
Har du körkort? Nej men snart
Favoritgodis? Tycker inte om godis så mycket. Men definitivt saltlaktrist
Morgon- eller nattmänniska? Efter middags människa.
Sparare eller slösare? Bägge och..slösar bara på nödvändiga saker
Har du några homosexuella vänner? Jo en del har man ju
Bio eller promenad? Promenad
Är du kittlig?  Som fan, speciellt under fötterna
Rädd för insekter? Ja hatar kryp, speciellt spindlar
Anser du att du är stark? Jo då lite muskler har man allt!





Rambo har fått komma hem nu och han ser mycket bättre ut. Går ordentligt och är mer social och äter väldigt mycket mat. Han får ju äta medicin ett tag till men jag tror han klarar det.

Har fixat en del i trädgårde nu så det blir finare & finare.

Är på så otroligt bra humör idag så det finns inte men är ju sjukt trött med. Ska vila lite när Anton sover middag..
Har lite mer blommor att plantera i trädgården. Ska hitta en bra plats till min ros med. Köpte en stoooor ros igår. Jätte fint är den och luktar sådär.. Lite subtilt.